Dagens.............................

Efter en mysig jobbdag med min favoritchef, tihi har ju bara en  *blink* men hon är underbar..... Kom hem och mös med familjen ..och nu ligger jag här i sängen och myser med er!!!

Idag har vi inspirerats av fest i butiken .... och det slutade så här ;



INSPIRATION FÖR DEN LILLA SVARTA;-)


Idag är vi lite inspirationssugna! Tur att vi har en bra vägg att hänga lite olika outfits. Idag har vi fotat "den lilla svarta" i lite olika utföranden. Vi har många kunder som är inne och ska på bröllop, eller ska på julfest, eller bara vill ha en bra partyklänning. Vi har en klänning från Peppercorn som passar till alla tillfällen. Dessutom är det ett toppenpris, 399:- kostar den! Då har man ju lite över att köpa asseccoarer för:-)



Den lilla svart till bröllop med ljus scarves, pärlemorhalsband och armband av vita pärlor. Till detta kan man ha en hudfärgad strumpbyxa och en svart sko eller stövel. Vit eller svart väska till eller varför inte ta en färgglad väska som en liten färgklick!






Till julafton eller julfesten passar det ju bra med lite rött. Ta här en svart strumpbyxa men en röd sko eller kanske röd strumpbyxa med svart stövel! Vi har bra 2-pack med en röd och en svart strumpbyxa för 99:-



Lite mer elegant och sofistikerad med lite lugnare färger.






Klänningen funkar även för en utekväll på stan och då med lite tuffare tillbehör i svart och silver.





Närbild på asseccoarerna! Väskan är min verkliga favorit!!!!

Så har du redan den "lilla svarta" i garderoben så kan du komma till oss för att förnya den med lite nya tillbehör! Eller så hittar du denna eller flera klänningar i butiken!

Välkomna!

********************************************************

Jag tycker Rebecka är superduktig på att få ut bilder på nya plagg.....

Idag har vi bl.a plockat upp nya thermoleggings som för tredje gången tagit slut och fina koftor i beige och offwhite. Super fina! Kom in och kika vet jag .....

Vi har hunnit planera en hel del idag bl.a skyltsöndagen hur vi ska lägga olika veckoerbjudanden och i morgon är det dags att planera julkalendern. Jättekul att få vara med så intensivt. Love it.

Nu är det dags att sova för att orka en ny dag på jobb.
Tankarna är på full rulle inför morgondagens planering tihi

Natti natt









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0